Oneplus 6T

Peak perfomance voor een prikkie. Dat is precies waar het merk Oneplus voor staat. Onwijs goede telefoons bouwen met indrukwekkende performance.

Maar hoe doen ze dat?

Oneplus bespaart op dure licenties bijvoorbeeld de IP9 is een onwijs moeilijk certificaat om te krijgen en dit kost onwijs veel geld. De 6T kan echt wel tegen een druppel maar de certificaat laten ze liggen zodat ze minder kosten maken en daardoor de verkoopprijs van hun modellen kunnen drukken.

Daarnaast heeft de 6T geen wireless charging ook met de reden om de productie kosten zo laag mogelijk te houden. Zodat haar klanten profiteren van de prijsvermindering.

 

Maar genoeg over het geniale bedrijf Oneplus. We gaan nu over de 6T hebben.

We hebben dit product 1 jaar getest en ik moet zeggen dat dit mijn beste telefoon ooit is tot nu toe. De 6T is na een jaar nog steeds super snel en de batterij capaciteit is een klein beetje afgenomen maar de 6T laad ook weer super snel op dus dat is geen probleem.

Er zijn enkele nadelen die de 6T heeft dat zijn;

  • Vingerscanner is niet super snel (Gezichtsherkenning is super goed en kunnen beide aan worden gezet)
  • Camera is goed maar niet proffesioneel

Verder kan ik niet echt meer nadelen opnoemen.

De Oneplus 6T is een echte topper!

Onze mening
5/5

Veel gestelde vragen

Ja dit is en blijft voor altijd gratis!

Wat vervelend dat wij het nog niet hebben! Stuur een mail naar discount.nl@outlook.com dan zal ons team direct gratis aan de slag gaan om de beste aanbieding van het gewenste product te vinden!

Wij hebben daar een goed neusje voor 🙂

Onze Partners